Yrttinyyttihoito

Ihana tuulahdus Aasiasta! Thaimaalainen yrttinyyttihieronta on hemmottelua parhaimmillaan! Miellyttävä lämpö, lumoava tuoksu sekä hellä huomaavaisuus saattaa sinut Herbal Siamin lumoon. Luonnon ihanat yrtit aktivoituvat höyryn lämmössä ja luonnon öljy vapautuu yrttinyyteistä hellien ihoasi ja lihaksiasi saattaen Sinut autuaaseen rentouteen ja hemmotellen aistejasi luonnon antimilla. Lihasten tukokset ja energiapisteet vapautetaan ja uusi tuore elinvoima virtaa kehosi läpi! Anna Thaimaan lumottujen yrttien helliä kehoasi ja mieltäsi!

Herbal Siam kasvohoito noin 60 minuuttia

Ihana, hellivä ja ihoa kirkastava kasvohoito sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan ja yrttinyyttihieronnan kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Lisäksi niska-hartiahieronta.

Herbal Siam vartalohoito noin 1,5 tuntia tai vaihtoehtoisesti 60minuuttia

Koko kehon yrttinyyttihieronta rentouttaa lihakset, vähentää kipuja, rentouttaa mielen ja antaa uutta energiaa. 1,5h hoitoon voit valita yrttinyyttien lisäksi myös öljyhierontaa!

 Anna Thaimaan lumottujen yrttien helliä kehoasi ja mieltäsi, ja hemmottele itseäsi! Miellyttävä lämpö, yrttien tuoksu saattaa sinut lumottuun unelmaan arjen keskellä. Luonnon ihanat yrtit aktivoituvat höyryn lämmössä ja luonnonöljy vapautuu yrttinyyteistä ja hellii ihoasi kuin kevyt vesiputous saattaen sinut rentouteen! Itse koin hoidon erittäin tehokkaana rentouttajana: vajosin johonkin pehmeään, unenomaiseen pumpuliin. Tätä ei voi selittää, tämä täytyy kokea!