Ayurveda

Ayurveda ("ajurveeda") on Intiasta ja tarkoittaa "elämän tiedettä", intialaista lääketiedettä.

Hoidot ovat erittäin rentouttavia ja elvyttäviä. Hoitoja on neljä eri vaihtoehtoa: Ayurvedinen pää&kasvohieronta, kokohieronta, kizi-nyyttihieronta, sekä shirodara-öljynorohoito.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta

Erittäin rentouttava käsittely aloitetaan "purokarma" aloituksella istuen, hierotaan yrttiöljyllä päätä, kasvoja, hartioita ja selkää. Hoitoa jatketaan selinmakuulla tehtävällä pään ja kasvojen hieronnalla. Myös korvalehdet hierotaan. Kasvojen marmapisteitten käsittely saa asiakkaan vaipumaan nirvanaan! Hoito kestää tunnin. Hoito vaikuttaa koko kehoon! Varaudu siihen, että hiukset sotkeentuvat öljyyn! Korut on hyvä ottaa kaikki pois!

Ayurvedinen kokohieronta

kesto n. 1,5h. Hoitoöljy valitaan doshan, eli kehotyyppisi mukaan. Hoito aloitetaan istuen kuten pää&kasvohierontakin, mutta jatketaan hoitopöydällä vatsallaan maaten. Hoito tehdään runsaalla öljyllä koko selkäpuolelle, pitkin sivelyin. Kehon etupuoli hierotaan myös samalla tekniikalla. Erittäin ihana ja rentouttava hoito!

Kizi-nyyttihoito 1,5h

(lausutaan kidi-nyytti). Hoitavista yrteistä keitetään öljyssä seos, josta tehdään kankainen nyytti. Nyyttiä lämmitetään öljyssä ja hierontaan koko keho, sekä nyytillä, että käsin. Erittäin öljyinen ja rentouttava, sekä kipuja lievittävä hoito!

Shirodara-öljynorohoito

 1h Hoidossa valutetaan lämmintä öljä otsalle, öljy valuu myös hiuksiin. Tämän jälkeen hierotaan kasvot ja pää, sekä niska-hartia-yläselkä. Erittäin rentouttava ja stressiä laukaiseva hoito! Hoidon jälkeen on hyvä käydä suihkussa, hiuksesi ovat todella öljyiset tämän jälkeen! Stressi helpottuu, jännitykset laukeavat...

Yhdistä maksimaalinen rentoutus!

Shirodara-öljynorohoito ja ayurveda kokohieronta, hoitoaika 2h!Hoitoon tullessasi ota korut ja kellot pois, varaa rennot vaatteet (voivat hiukan öljyyntyä), ja huivi tms. (hiukset öljyyntyvät) toki voit käydä hoitolassa suihkussa hoidon jälkeen. Hoitoon riisutaan kaikki vaatteet pois, puet vain kertakäyttöstringit yllesi. Hoidon jälkeen olo on yleensä tokkurainen, älä varaa mitään menoja hoidon jälkeen!