Kurssien sisältö

THAIHIERONTAKURSSI

Thaihieronta on perinteinen thaimaalainen hoito, jossa ei ole mitään seksuaalista sävyä. Hoito tehdään lattialla futonpatjalla vaatteitten päältä. Hoito sisältää painalluksia ja venytyksiä, on melko napakka hieronta käsittäen koko kehon. Hoitaja käyttää omaa kehoaan monipuolisesti ja kehonpainoa voimanaan. Hoito kestää yleensä noin tunnin. Kurssilla opetellaan perustekniikoita ja sen jälkeen voi tehdä koko hoidon. Tekniikoita voi yksittäin hyödyntää muussakin hoitamisessa.

Kurssille tarvitset mukaan: rennot, joustavat vaatteet, paksuhkon petauspatjan tai futonin. 

KUUMAKIVIHIERONTAKURSSI

Kurssilla opetellaan koko kehon hemmotteluhieronta kuumilla kivillä, kivien ja kattilan huolto. Lisäksi myös kivien monipuolista käyttöä mm. vaihtolämpöhoidossa ja tehohieronnassa. Hoito kestää n.tunnin.

Kurssille et tarvitse omia kiviä ja kattilaa, kouluttaja tuo ne. Minulta voi ostaa hyvän setin hintaan 320e, tilaukset 2vk ennen kurssia, koska joudun tilaamaan setit ulkomailta. Setissä on riittävä määr, oikeian kokoisia luonnonkiviä ja lämmityskattila niille. Monissa seteissä lukumäärä on oikea, mutta kivet liian pieniä. Muotoonhiotut kivet ovat luonnonkiviä liukkaampia eivätkä säilytä lämpöä yhtä hyvin.


BALILAISEN HIERONNAN KURSSI

Balilainen perinteinen hieronta käsittää jalkakylpyrituaalin, sekä koko kehon hieronnan. Tämä hoito on erittäin ylellinen ja hemmotteleva. Hierontatekniikat eroavat klassisesta hieronnasta. Kurssille tarvitset mukaan: jalkakylpyvadin, kynsiharjan, hohkakiven ja pari pientä kulhoa. Aluslakanan, pussilakanan, sarongin tai vastaavan, sekä 4 käsipyyhettä.


YRTTINYYTTIHIERONTAKURSSI

Perinteinen thaimaalainen hoito, joka tehdään höyryssä kuumennetuilla yrttinyyteillä. Erittäin tehokas ja rentouttava hoito! Nyyttejä ja höyryttimiä voit tilata etukäteen kouluttajalta. Opistoilla kerätään materiaalimaksu nyyteistä ja öljystä. 

LIUKUKUPPAUSKURSSI

Kumisilla tai silikonisilla imukupeilla tehtävä ns.kuivakuppaus on tehokas lihastenhoitomuoto. Samoilla kupeilla voi tehdä myös lymfaattista hierontaa ja selluliittihierontaa.

HUNAJAHIERONTAKURSSI

Erittäin tehokas hunajalla tehtävä vanha tiibetiläinen hieronta. Opetellaan lihasten hierontaa hunajaa väliaineena käyttäen, lisäksi selluliittihierontaa ja tietoa hunajan käytöstä terveyden hoitamisessa muutenkin!

GUA SHA-KURSSI

Vanha kiinalainen hoitomuoto, jossa guasha-kammalla kaavitaan jumit auki. Kurssin hintaan kuuluu guasha-kampa

KASVOJEN GUA SHA-KURSSI

Kasvoja kiinteyttävä ja ryppyjä siloittava hoito, opetellaan kasvojen akupistehieronta ja guashaus, kurssin hintaan kuuluu jadeguashakampa.

KIINALAINEN JALKAHIERONTA

Tuinahierontaan kuuluva napakka hieronta jalkapohjille, jalkaterille ja säärille

KIINALAINEN PÄÄHIERONTA

Hoitopöydällä makuullaan tehtävä napakka tuina-hieronnan ottein tehtävä pää- ja kasvohieronta.

INTIALAISEN PÄÄHIERONNAN KURSSI

Opetellaan istuen tehtävä, tehokas stressipesu. Hoidossa käsitellään yläselkää, niskaa, hartioita ja myös päänahkaa ja kasvot.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA ÖLJYLLÄ

Hemmotteluhoito, joka tehdään hierontapöydällä öljyllä. Hoidossa käytetään istuen tehtävän hoidon otteita. Hoito tehdään vyötäröstä ylöspäin ja polvista alaspäin

REIKI I

Reikin  peruskurssi itsehoitoon. Reiki on energiahoito, joka rentouttaa, lievittää kipuja ja tuo elämään iloa ja valoa. Asiakkaitten hoitamiseen vaaditaan Reiki II kurssi, tulossa syksyllä.