Hieronnat

Klassinen hieronta on tuttu lihasjännitysten lievittämiseen ja rentoutumiseen käytetty hoito. Hieronta käsittää lihasten muokkausta sivelyin, hankauksin, puserteluin, paineluin, ravisteluin ja taputuksin. Myös erikoistekniikoita voidaan käyttää.

Teemme osa-, puoli- ja kokohierontoja. Osahieronta on 30min, käsittäen esim.niska-hartia-alueen. Puolihieronta kestää noin tunnin, esim. selkä, hartiat, niska, yläraajat, rintalihakset, kasvot ja pää. Tai vaihtoehtoisesti hierotaan jalat, pakarat, alaselkä.

Kokohieronta kestää joko puolitoista tai kaksi tuntia ja siinä ehditäänkin hoitaa koko keho päästä varpaisiin. Jokainen hoito räätälöidään asiakkaan vaivojen mukaan, eli puolihieronnan ajalla voidaan tehdä kevyt kokohieronta tai hoitaa tiettyjä osa-alueita.

Erilaisia hoitoja voi myös yhdistää, esimerkiksi jäsenkorjausta voidaan käyttää tarpeen mukaan myös hieronnassa. Kinesioteippaus tai hoitolaser hoidon tukena +5€

Hieronnan kovuus vaihtelee asiakkaan mukaan. On tärkeää kertoa tuntemuksistaan. Hoito saa tuntua, mutta liian kipeää se ei saa tehdä. Hieronnassa riisutaan hoidettava alue, alusvaatteet saavat jäädä päälle. Hoidon aikana olet pyyhkeellä peiteltynä, paljaana on vain käsiteltävänä oleva alue. Hoitopöydässä käytetään lämpöpatjaa, jotta asiakkaalla olisi lämmin olla.

Urheiluhieronnassa otetaan huomioon harjoitteluvaihe, sekä lajinomaiset ongelmapaikat.

Hieronnan esteet

Infektiot
Laskimotukokset
Pahanlaatuiset kasvaimet
Spastiset halvaukset
Hemofilia
Ihotaudit
Tuoreet vammat
Iskemiset kudokset
Suurentuneet imurauhaset
Tyrä
Sydämen tahdistin