Kasvohoidot

Kosmetologin tekemät kasvohoidot ovat toisille arjen luksusta, toisille ne tulevat tositarpeeseen. Ripsien kestoväri, kulmien väri ja muotoilu voidaan tehdä yleensä kasvohoidon yhteydessä kätevästi! Huomioi kuitenkin, että siihen tarvii varata erikseen lisäaikaa ajanvarauksessa!

Ihonpuhdistus voidaan tehdä joko manuaalisesti, ultraäänilaitteella tai timanttihiontalaitteella. Peruskasvohoitoon kuuluu yleensä : höyrytys, puhdistus, kuorinta, naamio ja kasvojen hieronta. Käytettävät tuotteet valitaan ihotyypin mukaan. Käytössämme ovat BernardCassiere sarjat. BAMBU-ALOEVERA-KASVOHOITO on kosteuttava hoito kuivalle iholle.

CASMARA-KASVOHOITO

tehdään erikoisella ravitsevalla peel off-naamiolla, joka lähtee pois kokonaisena. Naamioita on erilaisia eri ihotyypeille.

HEDELMÄHAPPOKUORINTA AHA-KASVOHOITO

siloittaa ryppyjä ja uudistaa ihoa.

KASVOHIERONTA 

on rentouttava pikahoito vaikka vain stressin poistoon!

KASVOHOITO RENTOUTTAVA 

Iho puhdistetaan ja kuoritaan, kasvot hierontaan, naamio ravitsee ihon. Hoitavat aineet ihotyypin mukaan.

KASVOHOITO PUHDISTAVA 

Iho puhdistetaan ja kuoritaan, mekaaninen puhdistus tarpeen mukaan. Loppuhoito ihotyypin mukaan.

MUSTIKKA-KASVOHOITO 

Bernard Cassieren Herkän- & couperosaihon Mustikkakasvohoito rauhoittaa sekä pehmentää ihoa. Sis. Alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteuttavan & vahvistavan hoitoampullin imeytyksen, hieronnan, rauhoittavan kaksoisnaamion sekä loppuvoiteen. (60min.)

SUKLAA-KASVOHOITO 

Etre´Bellen suloisen siloittava ja rentouttava suklaahoito.

TIMANTTIHIONTA 

sis.puhdistus, höyrytys, timanttihionta, ampullin imeytys ja naamio. Pidemmässä hoidossa myös mekaaninen puhdistus. Laite kuorii tehokkaasti mutta hellästi kuolleen ihosolukon ihon pinnalta, jolloin vaikuttavat aineet saadaan imeytetttyä syvemmälle ihoon. Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta, säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuoremmalta. Ihon väri kirkastuu. Ota hoito talven jälkeen, kun kasvot näyttävät harmailta...

ULTRAÄÄNIKUORINTA 

Alkupuhdistus, höyrytys, ultraäänikuorinta, ampullin imeytys ja naamio. Pidmmässä hoidossa myös mekaaninen puhdistus. Käsittely kosteuttaa, parantaa verenkiertoa, vahvistaa kudoksia, sekä parantaa solujen aineenvaihduntaa. Hoito on erittäin tehokas, tarkka ja kivuton.Iho virkistyy!

YRTTINYYTTI-KASVOHOITO

Tehdään lämpimillä yrttinyyteillä, jotka rentouttavat kasvojen lihaksia ja hoitavat ihoa.