Suihkurusketus

Nopea, kaunis rusketus vaikkapa juhliin tai talven harmauden selättämiseksi!

Supersunic

SuperSunic-on mikroskooppisen ohut itseruskettava iholle sumutettava aine, joka ei sisällä väriaineita eikä hajusteita. Tämä väritön neste sisältää sokeriyhdisteitä, jotka reagoivat ihon proteiinien kanssa. Kahden eri sokerin yhdistelmällä (DHA ja erytruloosi) saadaan lopputulos, joka on yhtä luonnollinen kuin aurinkoa ottamalla hankittu rusketus.

Supersunic sisältää imeytymistä edistäviä ainesosia, joten voit pukeutua lähes välittömästi käsittelyn jälkeen. Käytössämme on imuseinäke joka imee kaiken oversprayn, eli pahanhajuista sumupilveä ei pääse syntymään käsittelyn aikana. Ruskettuminen alkaa 2 tunnin kuluttua käsittelystä ja prosessi jatkuu 12 tunnin ajan. Rusketus kestää keskimäärin 7 päivää. Kun käsittelystä on kulunut 3-4 päivää, alkaa rusketus vähitellen haalistua ihon normaalin uusiutumisen myötä.

Parhaiten rusketus onnistuu, jos teet vartalolle kuorinnan suihkussa käydessäsi ennen suihkurusketusta. Kuivat polvet ja kyynärpäät kannattaa rasvata. Rusketukseen voit laittaa halutessasi bikinit tai kertakäyttöstringit. Varaudu mukavilla, väljillä vaatteilla. Kovin vaaleita vaatteita ei suositella ohjausvärin tarttumisen vuoksi.