Thaihieronnat

PERINTEINEN THAI-HIERONTA

Perinteinen Thai-hieronta, ns. joogahieronta sisältää rentouttavia venytyksiä, tasapainottavia painalluksia ja akupisteiden käsittelyä. Yhdessä nämä rentouttavat ja energisoivat kehoa, lisäävät lihasten notkeutta, korjaavat ryhtiä sekä tasapainoittavat kehon ja mielen toimintoja. Hieronnan tarkoitus on myös poistaa kuona-aineita nivelistä, lihaksista ja muista kudoksista, sekä tehostaa kehon omaa elämänenergian virtausta.

Hieroja voi käyttää hoidossa käsiään, kyynärpäitään ja jalkojaan. Hieronta tehdään luonnonmateriaaleista valmistetulla futon-patjalla ja asiakkaalla on hieronnan ajan kevyt, joustava vaatetus päällä. Hoitolasta saa t-paidan ja thaimaalaiset kalastajanhousut hoidon ajaksi, joten et tarvitse erityisiä hoitovaatteita. Thai-hieronta sopii kaikille. Siitä pitävät niin rankkaan fyysiseen treeniin tottuneet sekä kevyempää rentoutusta kaipaavat. Passiiviset venytykset tehdään asiakasta kuunnellen.

Monelle Thaimaassa matkanneelle hoito on tuttu. Suomessa thaihieronnan maine on ollut kyseenalainen, koska nimikettä on käytetty seksipalvelujen kauppaamiseen. Oikeassa, perinteisessä thaihieronnassa ei ole mistään tällaisesta kysymys. Hoitaja ei myöskään kävele selän päällä, tätäkin usein pelätään. Hoito on tehokas koko kehon rentouttaja. Hoito alkaa jaloista ja päättyy kevyeen kasvojen ja pään käsittelyyn. Tervetuloa kokeilemaan Thaihierontaa!

Hoito kestää n.60min

THAI-ÖLJYHIERONTA

Thai-öljyhieronta on rentouttava koko kehon hieronta öljyllä. Nautinnollinen hieronta tehdään painalluksin ja sivelyin, tarvittaessa käytetään Thai-tiikeribalsamia kovien lihasten pehmittämiseksi. Lopuksi hierontaan pää ja kasvot. Hoito kestää n.60min

THAI-JALKAHIERONTA

Thai-jalkahieronta tehdään istuen, käsitellään jalkaterät ja jalkapohjat hieromalla ja myös puikolla. Pohkeet hierontaan myös. Lopuksi hierontaan istuen myös yläselkä, hartiat ja pää. Jaloissa käsitellään heijastealueita koko kehoon ja hoito on erittäin rentouttava. Hoidon kesto 1h.

THAI-JALKAHIERONTA YRTTINYYTEILLÄ

Sama hoito kuin edellä, mutta tehosteena käytetään lämmintä yrttinyyttiä. Rentouttaa koville joutuneet jalat, mutta myös mielen!